Masz pytania? Zadzwoń!

   Tel: +48 577 301 034     Email: calor24sklep@gmail.com

Klauzula Informacyjna

KLAUZULA INFORMACYJNA

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż:

1) Administratorem danych jest CALOR Leokadia Baran z siedzibą w Kraśniku , ul. Sikorskiego 30/10, 23-204 Kraśnik, NIP:7151382859 email: calor24sklep@gmail.com

2) Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane przez CALOR Leokadia Baran w celu odpowiedzi na otrzymane zapytanie oraz jeśli dotyczyło tego pytanie – również w celu marketingu towarów i usług, w tym przekazywania informacji handlowych

3) W przypadkach i na zasadach określonych w RODO przysługuje Pani/Panu prawo żądania dostępu do danych osobowych dotyczących Pani/Pana osoby, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych

4) Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne, przy czym niezbędne bo dzięki temu możemy współpracować

5) Prawnie uzasadnionym interesem realizowanym przez CALOR Leokadia Baran  jest udzielenie odpowiedzi na pytanie przekazane przez klientów, potencjalnych klientów lub wszystkie inne osoby występujące z zapytaniem do dowolnego działu naszej firmy – również marketing bezpośredni produktów lub usług własnych Calor (np. informacje i wsparcie klienta, informacje o usługach i promocjach, nowe możliwości zakupu). Marketing bezpośredni, o którym mowa powyżej może być realizowany za pomocą środków komunikacji elektronicznej (np. SMS, MMS, e-mail) lub urządzeń telekomunikacyjnych (np. telefon, tablet)

6) Odbiorcą danych osobowych jest CALOR Leokadia Baran z siedzibą w Kraśniku, ul. Sikorskiego 30/19, 23-204 Kraśnik, email: calor24sklep@gmail.com, podmioty prawnie upoważnione do dostępu danych,

7) Pani/Pana dane osobowe mogą być również przekazywane: a. wewnętrznym organom i jednostkom organizacyjnym, które potrzebują danych w związku z przetwarzaniem i realizacją naszego uzasadnionego interesu; b. zewnętrznym dostawcom usług (np. drukarniom, dostawcom usług IT, call center, , kurierom, podmiotom świadczącym usługi logistyczne); c. księgowym i biegłym rewidentom, prawnikom, władzom państwowym i sądom

8) Dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowych

9) Decyzje dotyczące odpowiedzi na otrzymane zapytanie oraz w celu marketingu towarów i usług nie będą podejmowane w oparciu o zautomatyzowane przetwarzanie, w tym profilowanie.

 

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl